Interpolille on annettu punainen hälytys kadonneesta norjalaisesta etsinnässä brittituristin väitetystä murhasta Phuketissa

Interpol on antanut punaisen hälytyksen norjalaiselle Roger Bullmanille, jota etsittiin epäillyn brittiläisen Amitpal Singh Bajajin tappamisesta lomakeskuksessa Karonissa elokuussa. Polkapteeni Taecsin Deethong-on Karonin poliisiasemalta kertoo, että hälytys tehtiin Thaimaan poliisin pyynnöstä.

Bajaj oli lomalla vaimonsa ja lapsensa kanssa ja joutui väkivaltaiseen riitaan viereisessä huoneessa yöpyneen Bullmanin kanssa. Ymmärretään, että norjalainen oli humalassa ja piti paljon melua varhain aamulla, ja hotellin turvallisuus oli käynyt hänen luonaan jo kahdesti.

Poliisi kertoi, että taistelun aikana Oslosta kotoisin olevan henkivartijan ja taistelulajien asiantuntija Bullmanin väitettiin pitäneen Bajajia kuristuksessa ja lyövän häntä edelleen, kunnes Bajaj menetti tajuntansa. Bajaj vietiin paikalliseen sairaalaan, jossa hänet julistettiin kuolleeksi. Ristiriitaiset raportit kertovat, että Bullman murtautui Bajajin huoneeseen ja hyökkäsi tämän kimppuun vaimonsa ja lapsensa edessä valitettuaan melusta. Bullman kuitenkin totesi, että Bajaj astui huoneeseensa ensin, minkä Bajajin perhe on kiistänyt.

Amitpal Bajaj ja hänen vaimonsa

Thaimaan poliisin mukaan on liian aikaista sanoa, onko Bullman onnistunut pakenemaan Thaimaasta, ja lisää, että hänen Vietnamiin matkustamistaan ​​kertomuksia ei ole vahvistettu.

Uhrin perhettä lähellä olevat lähteet ovat kritisoineet poliisia Bullmanin vapauttamisesta muutama tunti väitetyn rikoksen jälkeen 200,000 XNUMX bahtin takuuta vastaan.

Lähde: The Nation.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/