Kiinan kultainen viikko tulossa, valmistaudu lisää kiinalaisia ​​turisteja!

Thaimaasta on jälleen asetettu kiinalaisten matkailijoiden toiseksi kuumin kohde Japanin jälkeen kansallispäivän kultaisen viikon aikana 1.-7. lokakuuta, joka on yksi maan vilkkaimmista matkustusjaksoista Agodan varaustietojen mukaan.

Bangkok säilyttää asemansa parhaana thaimaalaisena kohteena kolmatta vuotta peräkkäin, kun Phuket ja Chiang Mai kilpailevat toisesta ja kolmannesta sijasta.

Kiinalaiset rakastavat Thaimaan rannikon kauneutta, sillä etelän kaupungit ja saaret muodostavat seitsemän kymmenestä heidän suosituimmasta thaimaalaisesta matkakohteestaan. Phuketin jälkeen listalla ovat Koh Samui (nro 10), Pattaya (4), Krabi (5), Koh Lanta (6), Hua Hin ja Cha-am (7) ja Koh Lipe (8).

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa kiinalaisten matkustamiseen Thaimaahan, on suhteellisen alhaiset kustannukset. Thaimaan hallitus on pidentänyt kiinalaisten ilmaisten viisumien myöntämisaikaa huhtikuun loppuun.

Kansallispäivän kultaisen viikon aikana monet kiinalaiset harrastavat erilaisia ​​vapaa-ajan aktiviteetteja, mukaan lukien matkustaminen ulkomaille.

Japanin ja Thaimaan jälkeen he pitävät Hongkongista, Taiwanista ja Filippiineistä. Singapore hyppäsi kymmenen parhaan joukkoon tänä vuonna seitsemänneksi, kun taas Malesia on pitänyt kahdeksannen sijansa vuodesta 10 lähtien. 

Filippiinit ohittavat Etelä-Korean, vaikka Vietnam on edelleen laskenut viidenneltä sijalta 2017 10:nneksi tänä vuonna.

Lähde: Agoda

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/