12-vuotias sarjavaras jäi kiinni Sattahipista

Thaimaan tiedotusvälineet kertoivat, että 12-vuotias poika oli pidätettynä useiden varkausten jälkeen temppelissä ja muissa kiinteistöissä Sattahipissa, Chonburissa. 

Bang Sarayn poliisi saapui osastolle, jossa monet uhrit ja 12-vuotias, nimeltä vain "A", odottivat keskiviikkona.  

Poika oli varastanut 20,000 2,000 bahtia temppelissä työskenteleviltä naiskauppiailta ja oli myös varastanut 45 XNUMX bahtia munkilta ja kahdelta muulta munkilta. Alueen XNUMX-vuotias asukas kertoi myös murtaneensa hänen taloonsa maanantaina. 

Poika myönsi varastaneensa 6 tai 7 kertaa useilla alueilla Sattahipissa. Hän kertoi kuuluneen jengiin, johon kuului kaksi muuta.

 Poliisi pidätti hänet odottaessaan sosiaalipalveluja. 77jowo-tarinassa ei ollut mainintaa pojan vanhemmista tai huoltajista. 

Lähde: Thaivisa, 77jowo

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/