Yksi loukkaantui, kun ratissa nukkuva autonkuljettaja törmäsi moottoripyörän sivuvaunuun Bang Lamungissa

Bang Lamung -
Yksi henkilö loukkaantui, kun autonkuljettaja nukahti ratissa ja törmäsi moottoripyörän sivuvaunuun Hua Yaissa tänä aamuna.

Hua Yain poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 6 Chaiyapruek Roadilla. Poliisi ja pelastuslaitos kiiruhtivat paikalle.

Paikalta löytyi vaurioitunut moottoripyörän sivuvaunu. Läheltä löytyi 29-vuotias nainen, joka tunnettiin nimellä Sopa Wongpan ja joka oli loukkaantunut tiellä. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan.

Tien sivusta löytyi vaurioitunut sedan. Kuljettaja, 30-vuotias Patinya, odotti poliisia tapahtumapaikalla. Hän ei loukkaantunut eikä hänen sukunimeään kerrottu lehdistölle.

Kuljettaja myönsi nukahtaneensa ratissa. Ajoneuvo liukui vastakkaiselle kaistalle ja törmäsi sitten moottoripyörän sivuvaunuun.

Poliisi jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/