Moottoripyörän kuljettaja kuoli törmättyään sähköpylvääseen Pattayalla

Moottoripyörän kuljettaja kuoli törmättyään sähköpylvääseen Pattayalla

Pattaya -
Moottoripyörän kuljettaja kuoli törmättyään sähköpylvääseen Pattayalla.

Pattayan poliisin luutnantti Alit Puangsawai sai tiedon onnettomuudesta Soi Grom Teedinissä (lähellä maatoimistoa) Nongpruessa aikaisin tänä aamuna.

Poliisi ja Sawang Boriboon Thammasathanin pelastustyöntekijät saapuivat paikalle löytääkseen tieltä vaurioituneen moottoripyörän.

Läheltä löydettiin miehen ruumis, joka tunnistettiin 30-vuotiaaksi Weerachon Korbuaksi, joka oli tarjoilija suositussa kalaravintolassa Pattaya Walking Streetillä. Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan.

Onnettomuuden näkenyt taksinkuljettaja sanoi, että moottoripyörä ajoi suurella nopeudella ennen kuin menetti hallinnan ja törmäsi sähköpylvääseen. Kuljettaja ei käyttänyt kypärää.

Poliisi jatkaa tutkintaa ja valvoo CCTV:tä onnettomuuden syyn selvittämiseksi.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/