Thaimaan laivasto pelastaa turisteja ja tulvien uhreja Koh Changista

Laivasto auttaa tulvien uhreja Koh Changissa

Trat-
Thaimaan kuninkaallisen laivaston upseerit auttavat tulvien uhreja Koh Changissa Tratissa.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston Chonburin ensimmäisen alueen komentaja, vara-amiraali Banjop Poedang on määrännyt tiiminsä auttamaan Koh Changin tulvien uhreja.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston ja katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriön (DDPM) upseerit ovat korjanneet siltoja ja rakennuksia, jotka ovat vaurioituneet maanantaiaamun tulvissa.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston aluksia ja ajoneuvoja on käytetty matkailijoiden palvelemiseen Koh Makista maihin.

Laivasto jatkaa matkailijoiden pelastamista ja kuljettamista maihin koko päivän tänään.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/