Odota… lisää rankkasadetta todennäköisesti tulossa Pattayan alueelle

Jatkuvia sateita on ennustettu alempaan Keski-, Itä- ja Yläosaan, kun monsuuniloukku ulottuu poikki muodostaen matalapaineisen solun Kambodžan yläpuolelle Thaimaan ilmatieteen laitoksen keskiviikkona.

Itä- ja eteläosissa voi paikoin tulla rankkoja sateita. Laitos on kehottanut paikallisia pysymään ajan tasalla sääolosuhteista.

Yksittäisiä rankkasateita on odotettavissa Chon Burin, Rayongin, Chanthaburin, Tratin, Ranongin, Phang Ngan ja Satunin maakunnissa, kun taas pohjoiseen ja koilliseen ennustetaan vain heikkoja sateita.

Andamaanilla ja Thaimaanlahdella näkee todennäköisesti kahdesta kolmeen metriä korkeita aaltoja, kun taas ukkosmyrskyjen edessä voi nähdä kolme metriä korkeita aaltoja. Pieniä veneitä on kehotettu pysymään poissa Andamaanien ja Thaimaanlahden vesiltä torstaihin (19. syyskuuta).

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/