26-vuotias kenialainen turisti putosi kaiteelta paikallisessa ostoskeskuksessa ja loukkaantui vakavasti

A 26 year old Kenyan national identified as Mr. William Reynolds Jr. was taken to a local hospital with leg and hip injuries after falling five meters from a metal railing outside a shopping mall in Sri Racha, Chonburi.

A local witness told police that they had seen the foreigner sitting on the railing apparently waiting for something or someone around 10:30 pm last night.

The next he heard was a thud – he called the rescue services. He believed the foreigner lost his balance and fell by accident.

The man is recovering in a local hospital. It is believed to be an accident.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/