26-vuotias kenialainen turisti putosi kaiteelta paikallisessa ostoskeskuksessa ja loukkaantui vakavasti

26-vuotias Kenian kansalainen, joka tunnettiin nimellä William Reynolds Jr., vietiin paikalliseen sairaalaan jalka- ja lonkkavammojen takia, kun hän putosi viisi metriä metallikaiteelta rakennuksen ulkopuolella.Opping-ostoskeskus Sri Rachassa, Chonburissa.

Paikallinen todistaja kertoi poliisille, että he olivat nähneet ulkomaalaisen istuvan kaiteella ilmeisesti odottamassa jotain tai jotakuta noin 10 eilen illalla.

Seuraavaksi hän kuuli pamauksen – hän soitti pelastuslaitokselle. Hän uskoi, että ulkomaalainen menetti tasapainonsa ja kaatui vahingossa.

Mies on toipumassa paikallisessa sairaalassa. Sen uskotaan olevan onnettomuus.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/