Police crackdown on illegal foreign market workers in Chonburi

Police crackdown on illegal foreign market workers in Chonburi

Sriracha -
Chonburi Immigration officers have initiated a crackdown on illegal foreign workers at a market in Sri Racha this morning.

More than 20 of Chonburi Immigration officers led by Capt Weerachai Thinkomut this morning have inspected Rattanakorn market. An associated videographer from The Pattaya News was present.

Many illegal workers were running and drove away when they saw officers, which can be seen in our video. Officers have checked documents of migrant workers for further legal action.

Over twenty were arrested for not having the proper work permits or passports. They were taken to Immigration for probable deportation processing.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/