Poliisi tukahdutti laittomia ulkomaankaupan työntekijöitä Chonburissa

Poliisi tukahdutti laittomia ulkomaankaupan työntekijöitä Chonburissa

Sriracha -
Chonburin maahanmuuttoviranomaiset ovat aloittaneet laittomien ulkomaalaisten työntekijöiden tukahduttamisen Sri Rachan torilla tänä aamuna.

Yli 20 Chonburin maahanmuuttoviranomaista kapteeni Weerachai Thinkomutin johdolla on tänä aamuna tarkastanut Rattanakornin markkinat. Paikalla oli Pattaya Newsin videokuvaaja.

Monet laittomat työntekijät juoksivat ja ajoivat pois nähdessään poliisit, mikä näkyy videoltamme. Viranomaiset ovat tarkastaneet siirtotyöläisten asiakirjat oikeustoimia varten.

Yli kaksikymmentä pidätettiin, koska heillä ei ollut asianmukaisia ​​työlupia tai passeja. Heidät vietiin maahanmuuttovirastoon todennäköistä karkotuskäsittelyä varten.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/