Pattaya Indoor Cricket League – avausottelu Pattaya Cricket Clubin ja Rugby School Thailandin välillä.

Pattaya Indoor Cricket League – avausottelu Pattaya Cricket Clubin ja Rugby School Thailandin välillä.

Torstaina 12. päivänä nähtiin Pattaya Indoor Cricket Leaguen avausottelu Rugby School Thailandissa (RST), jossa RST kohtasi Pattaya Cricket Clubin (PCC).

Ottelua ei pelattu normaalissa verkkoaitauksessa, vaan puolessa urheiluhallista. Tämä antoi 8 miesjoukkueelle runsaasti mahdollisuuksia maalintekoon. Lyönti tehtiin pareittain 3 kierrosta ja keilailu rajoitettiin 12 vaihtoon joukkuetta kohti, maksimi 3 kierrosta per keilaaja. Normaalit sisäsäännöt olivat voimassa. 

John Harvey ja Jainish Parikah PCC:stä tekivät hyvän alun tekemällä 24 juoksua yhden wicketin menetyksestä, jonka ovivahti otti. Vauhtia pitivät yllä Luke Stokes ja Matt Harkness, jotka lisäsivät 37 ilman tappiota (16 ja 21 vastaavasti). Colin Clark ja Wesley Masterton ottivat seuraavat 3 vaihtoa ja tekivät 33 (15 ja 18 vastaavasti), mutta menettivät 2 käyntiä – ulosajossa ja jyrkästi kompastuneena. Richard Holt ja Bernard Lamprecht kohtasivat viimeiset 3 siirtoa. Johnin erittäin hidas keilailu osoittautui vaikeaksi vastustaa ja hän otti molemmat portit vain kahdella lisäyksellä. Lewis ja Chris keilasivat viimeiset 2 kierrosta kiihtyvällä tahdilla, kukin ottamalla wicketin ja luovuttaen 2 juoksua. PCC päätti pelivuoronsa tuloksella 15. 

RST aloitti pelivuoronsa korkealla, osittain PCC:n huonon keilauksen vuoksi. 38 pois Peterin ja Chrisin ensimmäisestä siirrosta, jota seurasi 3 pois Chrisiltä (eri Chris) ja Mattilta Wesley Mastertonin ottamien 33 wicketin menetyksestä. PCC piti sen tiukkana rajoittamalla Lewisin ja Guthrien 2 juoksua kahdelle Wesley ja John Harveyn ottamalle ovelle. Viimeiset 20 kierrosta olivat vieläkin tiukempia, kun yhdelle ovelle päästettiin vain 2 juoksua, mutta se riitti RST:lle voittoon 3 juoksulla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/