Tapaa Phuketin matkailun uusi maskotti ja kasvot

Uusi Phuketin maskotti on virallisesti julkistettu kilpailussa ja voittaja maskotti on "Nong Joong" – hummeri/katkarapuvauva, jonka on luonut Jin Sataponsathitsuk, joka sai 100,000 XNUMX ponnisteluistaan.

Maskotti edustaa tuhmaa lasta, joka rakastaa syömistä, tutkimista ja uusien asioiden oppimista. Hänen tavoitteenaan on löytää Phuket hauskan toiminnan, herkullisen ruoan ja mahtavien kokemusten kautta. Hänen paras ystävänsä Umi, merisiilipoika, kutsuu häntä jatkuvasti Joongiksi Goongin sijaan (thain kielessä katkarapu).

Viranomaiset toivovat, että tämä uusi maskotti, joka näkyy kaikissa Phuketiin liittyvissä matkailutuotteissa, auttaa lisäämään matkailua ja näyttämään kuinka hauskaa kaupunki ja alue voivat olla.

Lähde: Phuket Hot News, Thaiger

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/