Tullilaitos asentaa 23 lisää X Ray -laitetta kuljetinhihnoille Suvarnabhumin lentoasemalle vuoden 2019 loppuun mennessä

Bangkok-

The Customs Department plans to install more X-ray machines on conveyor belts to increase the efficiency of the inspection at Suvarnabhumi Airport by the end of 2019.

So far, 23 belts in the arrivals area are being installed. The department also aims to adopt the National Single Window system, in accordance with the Government’s policy, to facilitate customs operations. The system is also being installed in Myanmar and the Philippines.

The government and customs Department states that this will increase safety and security at the airport as well as expedite overall processing.

The Pattaya News notes that critics on social media, however, claim that it is meant to make more money on importation and fines.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/