Tullilaitos asentaa 23 lisää X Ray -laitetta kuljetinhihnoille Suvarnabhumin lentoasemalle vuoden 2019 loppuun mennessä

Bangkok-

Tulli aikoo asentaa lisää röntgenlaitteita kuljetinhihnoille tehostaakseen Suvarnabhumin lentoaseman tarkastusta vuoden 2019 loppuun mennessä.

Tähän mennessä saapumisalueelle asennetaan 23 vyötä. Osasto pyrkii myös ottamaan käyttöön valtion yhden ikkunan järjestelmän hallituksen linjauksen mukaisesti helpottamaan tullin toimintaa. Järjestelmää asennetaan myös Myanmariin ja Filippiineille.

Hallitus ja tullilaitos toteavat, että tämä lisää lentoaseman turvallisuutta ja nopeuttaa kokonaiskäsittelyä.

Pattaya News huomauttaa, että kriitikot sosiaalisessa mediassa väittävät kuitenkin, että sen on tarkoitus ansaita enemmän rahaa tuonnista ja sakoista.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/