Australian kansalainen hirttäytyi, kun väitetään menettäneensä passin Pattayalla

Buriramin poliisi kutsuttiin keskustan linja-autoaseman lähellä sijaitsevaan hotelliin ulkomaalaisen hirttäneen itsensä kolmannen kerroksen huoneeseen. 

Australialainen 68-vuotias uhri riippui nylonnauhasta ja oli ollut kuolleena kolme tuntia. 

Seinään oli kiinnitetty itsemurhalappu ja 3,000 bahtia. 

Ei ollut merkkejä taistelusta tai rikoksesta. 

Poliisi soitti hänen puhelimensa viimeiseen numeroon ja pian saapui 29-vuotias thaimaalainen nainen.

Hän kertoi menneensä Pattayalle matkalle miehensä ja kahden lapsensa kanssa ja tavannut uhrin, joka oli epätoivoisessa ja surullisessa tilassa. 

Hän sanoi kadottaneensa passinsa, kaikki rahansa ja omaisuutensa Pattayassa, mutta Pattayan poliisi ei ollut kiinnostunut tekemään ilmoitusta. Hän tarjoutui auttamaan häntä ja antoi puhelinnumeronsa. 

Pattayan pelastus- ja paikallisten avustuspalvelujen lahjoitus annettiin miehelle, joka oli matkalla Buriramiin. 

Thaimaalainen nainen kertoi auttaneensa häntä menemään Buriramin poliisille tekemään ilmoituksen, joka hyväksyttiin siellä.

Hän kuitenkin päätti elämänsä samalla tavalla osoittaen hänelle, että hänen elämässään oli monia tekijöitä, jotka saivat hänet lopettamaan kaiken. Ei tiedetä, miksi hän ei mennyt suurlähetystöönsä hakemaan apua kadonneen passinsa vuoksi.

Tarinan nimet on salattu. 

Lähde: Thai rotta, Thaimaan viisumi

Hyväntekeväisyysjärjestö Samaritans on tavoitettavissa ympäri vuorokauden ihmisille, jotka haluavat puhua.

Jos sinä tai joku tuntemasi henkilö tarvitsee mielenterveyspalveluja, ota yhteyttä Thaimaan samarialaisiin heidän 24h-tukipuhelimeen 02-713-6791 (englanniksi), 02713-6793 (thai) tai Thaimaan mielenterveyspalveluun numeroon 1323 (thai). ).

http://www.samaritansthai.com/news/samaritans-of-thailand-english-hotline/

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/