Nainen pidätettiin varastettuaan 40,000 XNUMX bahtia vaatteita Pattayan kaupasta

Pattaya -


Nainen on pidätetty sen jälkeen, kun hän varasti eilen illalla Pattayalla paikallisessa liikkeessä vaatteita, jotka maksoivat noin 40,000 XNUMX bahtia.

Pattayan kaupungin poliisi, jota johtaa kapteeni Chainarong Chaiin, on pidättänyt 40-vuotiaan thaimaalaisen Orrawan Cheewachitin eilen illalla kello 11.

Kapteeni Chainarong sanoi, että 52-vuotias kaupan omistaja Naiyanan Gale ilmoitti poliisille CCTV-materiaalilla, joka osoittaa lauantaina, että epäilty oli varastanut vaatteita Avenuen ostoskeskuksessa sijaitsevassa Villa Marketissa, jotka maksoivat yli 40,000 XNUMX bahtia.

Orrawan on myöntänyt varastaneensa vaatteita, mutta väitti tehneensä sen lahjoittaakseen muille, ei itselleen. Hän sanoi olevansa pettynyt siihen, että rouva Naiyana loukkasi häntä äskettäin suullisesti ja rikos oli kosto tälle rikokselle.

Poliisi jatkaa edelleen oikeustoimia.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/