Thaimaan hallitus sanoo, että he eivät jätä huomiotta tulvien uhreja

Pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha pitää erittäin tärkeänä operaatioita, joiden tarkoituksena on lievittää tulvien uhrien epäkohtia, ja hallituksella on menettelyt niiden korvaamiseksi, hallituksen tiedottaja sanoi maanantaina.

Hallituksen tiedottaja Naruemol Pinyosinwat ilmeisesti vastasi sosiaalisten verkostojen kasvavaan kritiikkiin, jonka mukaan Prayut-hallitus ei huomioi tulvien uhrien ahdinkoa koillisissa provinsseissa.

Kritiikki tuli sen jälkeen, kun Prayut vieraili Nakhon Si Thammaratissa ja Surat Thanissa viime viikon lopulla sen sijaan, että olisi mennyt Ubon Ratchathaniin ja muihin tulvien koettelemiin koillisprovinsseihin.

Naruemol sanoi, että Prayut asetti etusijalle tulvien uhrien auttamisen ja oli kehottanut asianomaisia ​​valtion virastoja antamaan apua vahvistettujen menettelyjen mukaisesti, alkaen hätätoimenpiteistä tulvien uhrien evakuoimiseksi kodeistaan ​​ruoan ja juomaveden toimittamiseen tulva-alueille.

Hän kertoi, että kun vesi on laskenut, hallitus nopeuttaa tuhoalueiden kartoituksia kunnostustöiden suorittamiseksi ja myös uhrien korjaamiseksi.

Näitä ovat 50,000 200,000 Bt korvauksen maksaminen jokaisen tulvissa kuolleen uhrin omaisille ja 15,000 17,000 Bt korvauksen maksaminen kodeista, jotka ovat täysin tuhoutuneet veden alla. Ne, joiden talot ovat osittain vaurioituneet, saavat XNUMX XNUMX - XNUMX XNUMX Bt korvauksen riippuen vahinkojen suuruus, hän lisäsi.

Lisäksi muut valtion virastot, erityisesti Maatalouspankki ja maatalousosuuskunnat, tarjoavat apua kärsiville ihmisille.

"Tulvauhrit voivat olla varmoja siitä, että hallitus ei hylkää heitä", tiedottaja sanoi ja lisäsi, että lahjoitettujen tavaroiden hallinta olisi läpinäkyvää, ja jokaisessa provinssissa olisi komitea, jonka tehtävänä on jakaa lahjoitetut varat ja tavarat uhreille.

Lähde: The Nation, Thai Visa

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/