Maahanmuutto selventää viikonloppuna lähetettyä hämmentävää ilmoitusta poikkeuksista TM28:n jättämiseen. Koulutus, yritysviisumit ovat vapautettuja, eläke, avioliitto ja perhe eivät

Phuket-

Phuket Immigration puhui tänään Phuket Newsille, joka on ensimmäinen suuri Immigration-jaosto, joka teki niin ja selvensi Immigrationin viikonloppuna julkaisemaa ilmoitusta, joka herätti paljon puhetta ja spekulaatiota.

He myönsivät, että ilmoitus saattoi olla hämmentävä, joten he yrittivät selventää sitä. Uusista toimenpiteistä ja muutoksista tiedotettiin kokouksessa 9. syyskuuta, he sanoivat.

Tässä kerrottiin:

Eversti Kathathorn Phuket Immigrationista myönsi tänä aamuna, että ilmoitus saattaa olla hämmentävä.

"Ilmoitus ilmoittaa poikkeuksia TM28:n vaatimukseen, jonka mukaan ulkomaalaisten on ilmoitettava olinpaikkansa 24 tunnin kuluessa saapumisestaan ​​määränpäähän", hän sanoi.

"Erityisesti se vapauttaa kaikki ulkomaalaiset, jotka saapuvat Thaimaahan matkailutarkoituksiin (mukaan lukien "TR"-viisumit ja turistit, jotka saapuvat Thaimaahan viisumilla saapuessa ja viisumivapaus), urheiluviisumeista (S), liikeviisumeista (B), investointiviisumeista (IM, IB) ), koulutusviisumit (ED, RS) ja ammattitaitoisten käsityöläisten tai asiantuntijoiden viisumit (EX).

"Nämä ihmiset ovat nyt vapautettuja velvollisuudesta jättää TM28 ilmoittamaan heidän olinpaikastaan", hän sanoi.

Eversti Kathathorn kuitenkin korosti, että vain ihmiset, jotka oleskelevat maassa tämäntyyppisillä viisumeilla, ovat vapautettuja.

"TM28-vaatimus koskee edelleen kaikkia muita, joita nämä viisumit eivät kata", hän sanoi.

"Nämä ihmiset eivät enää vaadi TM28:n jättämistä TM30-vaatimuksen vuoksi, jonka mukaan kiinteistöjen omistajien on ilmoitettava siellä oleskelevista ulkomaalaisista", hän selitti.
Lue lisää osoitteesta:

https://www.thephuketnews.com/phuket-immigration-clarifies-tm28-24-hour-reporting-exceptions-72888.php#ggRrgMs2WTCEqsMW.99

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/