Ulkomaalainen nainen jäi kiinni seitsemän vuoden oleskelun ylittymisestä Pattayalla

Naew Na and Thaivisa reported that Chonburi immigration and the tourist police had arrested a Turkmenistan woman and a Russian man on long overstays in Thailand on Friday the 13th of September. 

The 37 year old woman was stopped outside a hotel in Pattaya on Friday and was found to have overstayed by 2,675 days. 

Also on Friday a 45 year old Russian man on overstay of 683 days was arrested in the Pratumnak area of the resort. 

The Pattaya News notes that both were random checks of passports in the area and that it is Thai law to have a proper copy of your passport and entry stamp with you at all times.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/