Ulkomaalainen nainen jäi kiinni seitsemän vuoden oleskelun ylittymisestä Pattayalla

Naew Na ja Thaivisa ilmoittivat, että Chonburin maahanmuuttoviranomaiset ja turistipoliisit olivat pidättäneet turkmenistanilaisen naisen ja venäläisen miehen, jotka olivat pitkään viipyneet Thaimaassa perjantaina 13.syyskuuta. 

37-vuotias nainen pysäytettiin hotellin ulkopuolella Pattayassa perjantaina, ja hänen todettiin viipyneen 2,675 XNUMX päivällä. 

Myös perjantaina 45-vuotias venäläinen mies, joka oli viipynyt yli 683 päivää, pidätettiin lomakeskuksen Pratumnakin alueella. 

Pattaya News huomauttaa, että molemmat olivat satunnaisia ​​passien tarkastuksia alueella ja että Thaimaan lakien mukaan on aina oltava mukanasi oikea kopio passista ja maahantuloleima.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/