Paavi vierailee virallisesti Thaimaassa marraskuussa

Paavi Franciscus aikoo toteuttaa kuusi vuotta vanhan lupauksensa vierailla Thaimaassa, kirkko ilmoitti perjantai-iltapäivänä suurella fanfaarilla.

Ilmoituksessaan paavin matkoista Aasiaan Pyhä istuin ilmoitti, että Franciscus vierailee Thaimaan pääkaupungissa kolmeksi päiväksi marraskuun lopulla. Se tapahtuu kuusi vuotta sen jälkeen, kun Thaimaan hallitus ilmoitti, että hän oli hyväksynyt kutsun silloiselta pääministeriltä Yingluck Shinawatralta tämän Vatikaanin vierailun aikana.

Franciscus, 82, johtaa kahta messua Bangkokissa. Thaimaan katolisen piispakonferenssin apulaissihteerin monsignor Andrew Vissanu Thanya-ananin mukaan ensimmäinen massarituaali rajoittuu vain kristittyihin, kun taas toisella kerralla se on avoin yleisölle painottaen nuorten vetämistä.

"Kaikki ovat tervetulleita tulemaan", Andrew sanoi.

Pattaya ei ole luettelossa paikoista, joissa paavi aikoo vierailla tällä hetkellä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/