Pattayan asunnon viidennestä kerroksesta kesäkuussa pudonneen ja hengissä selviytyneen thaimaalaisen naisen perhe väitti, että ranskalainen aviomies sai hänet kaatumaan riidan aikana

28-vuotiaan thaimaalaisen naisen perhe, joka sai vakavia vammoja selkärangansa putottuaan viiteen kerrokseen asuntohuoneistossa Pattayassa, väitti, että hänen ranskalainen miehensä sai hänet kaatumaan riidan aikana. 

Hän on sittemmin mennyt ulkomaille ja kieltäytyy ottamasta vastuuta vaimolleen tapahtuneesta naisen perheen mukaan.

Sunisa, 28, Surinista, putosi viisi kerrosta huoneesta 506 Art on the Hill -huoneistossa osoitteessa Soi 5, Pratumnak Hill 16. kesäkuuta noin kello 2 yöllä. Hän ei pysty nyt kävelemään tai huolehtimaan itsestään.

Sunisan äiti Patcharaporn, 54, ja hänen vanhempi sisarensa Natchaya, 32, menivät eilen ihmisoikeus- ja yhteiskunnallisten ongelmien asianajajan, Mr. Ronnarong Kaewpetchin luo, pyytämään häntä auttamaan heitä etsimään oikeutta hänelle. 

Sunisa työskenteli paikallisesti ja oli asunut miehensä kanssa noin vuoden. Perhe sanoi, että heillä oli usein mustasukkaisia ​​riitoja, ja hän hakkasi häntä usein. 

Putoamisiltana hän oli riidellyt hänen kanssaan mennäkseen toiseen huoneeseen hakemaan vaatteita. Hänen miehensä luuli, että hän pettää häntä. 

Sunisan mukaan hän potkaisi, löi ja löi häntä ja puristi hänen kurkkuaan, jolloin hän melkein pyörtyi. Hän esti naisen poistumisen huoneiston lukitusta pääovesta ja aseistautui veitsellä. 

Hän yritti huutaa, mutta kukaan ei tullut apuun, joten hän juoksi parvekkeelle ja huusi. Aviomies onnistui avaamaan liukuoven ja ryntäsi ulos, jolloin Sunisa putosi maahan. 

Hän ei hypännyt kuten poliisi ja lääkärit olivat virheellisesti olettaneet ja jotkut paikalliset tiedotusvälineet alun perin väittivät.

Natchaya kertoi luopuneensa työstään hoitaakseen siskoaan, eikä asiassa ole tapahtunut käytännössä mitään kehitystä viimeisen kolmen kuukauden aikana. 

Asianajaja Ronnarong sanoi, että kyseessä oli erittäin vakava tapaus. Jos aviomies olisi syyllistynyt vaimonsa kaatumiseen, hänen olisi pitänyt joutua rikos- ja siviilioikeuteen. 

Hän sanoi aikovansa viedä asian rikostentorjuntaosaston poliisin kanssa eilen (perjantaina).

Lähde: Sanook, Thaivisa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/