Kaksi epäiltyä pidätettiin yöryöstöstä Pattayalla

Kaksi epäiltyä pidätettiin yöryöstöstä Pattayalla

Pattaya -
Kaksi epäiltyä on pidätetty yöryöstöstä Pattayalla.

20-vuotias Apiwit Kamsrisuk ja 23-vuotias Attaphon Intaraninlawat ilmoittivat eilen iltapäivällä tapauksesta everstiluutnantti Teetat Tarunjanille Nongpruen poliisista.

Lue lisää aiemmasta jutusta TÄÄLTÄ.
https://thepattayanews.com/2019/09/12/pattaya-police-hunting-for-suspects-in-night-robbery/

Poliisipäällikkö Col Chitdaecha Songhongin johtama Nongpruen poliisi on jatkanut tutkintaa, jossa he ovat pidättäneet kaksi miespuolista epäiltyä.

He ovat myöntäneet olleensa humalassa, kun he uhkasivat kahta uhria rahasta moottoripyörillä.

Kahta epäiltyä syytetään yövarkaudesta väkivallasta tai uhkailusta.

Heidän nimiään ei kerrottu lehdistölle.

Valokuva: Pattaya Message, Text The Pattaya News

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/