Two suspects arrested over a night robbery in Pattaya

Two suspects arrested over a night robbery in Pattaya

Pattaya -
Two suspects have been arrested for a night robbery in Pattaya.

20-year-old Apiwit Kamsrisuk and 23-year-old Attaphon Intaraninlawat yesterday afternoon reported the incident to Lt Col Teetat Tarunjan of the Nongprue Police.

Lue lisää aiemmasta jutusta TÄÄLTÄ.
https://thepattayanews.com/2019/09/12/pattaya-police-hunting-for-suspects-in-night-robbery/

Nongprue Police led by Police Chief Col Chitdaecha Songhong has continued their investigation where they have arrested two male suspects.

They have admitted that they were drunk when they threatened the two victims for some money on motorbikes.

The two suspects have been charged with night theft by doing any act of violence or threatening.

Their names were not given to the press.

Photo Credit: Pattaya Message, Text The Pattaya News

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/