Thaimaan maahanmuuttovirasto tiedottaa lyhyesti, että monien ulkomaalaisten ei tarvitse ilmoittaa maahanmuuttoa muuttaessaan asuinpaikkaansa, paljon kysymyksiä on jäljellä

Lähde:

https://www.immigration.go.th/content/notifyresidence?click=1

Eilen illalla alkoi leviämään iltapäivällä viralliseksi vahvistunut kuva, jossa Immigration ilmoitti verkkosivuillaan, että useimpien ulkomaalaisten ei tarvitse tehdä maahanmuuttoilmoitusta matkustaessaan ympäri maata yli 24 tuntia.

Kuten uutismediassa, mukaan lukien omat nettisivumme, on laajasti uutisoitu, hämmennys alkoi maaliskuussa, kun maahanmuuttovirasto alkoi panna täytäntöön lakia vuodelta 1979, jonka mukaan ulkomaalaisen on ilmoitettava asunnostaan ​​yli 24 tuntia ja vuokranantajan tulee ilmoittaa ulkomaalainen oleskelee heidän asuinpaikassaan. Nämä kaksi muotoa ovat TM28 ja TM30.

Vaikuttaa siltä, ​​että ilmoitus, joka oli lyhyt, viittaa nimenomaan TM28-osuuteen, jossa ulkomaalainen on ilmoittauduttava. Vaikuttaa myös epäselvältä, ovatko kyseessä turistit ja yritys- ja koulutusviisumin haltijat eivätkä eläke- tai avioliitto-/perheviisumin haltijat.

Siinä ei myöskään mainita, tarvitseeko kiinteistön vuokranantajan tai omistajan edelleen tehdä TM30, että ulkomaalainen oleskelee heidän osoitteessaan 24 tunnin kuluessa.

Ilmoitus näyttää olevan vastaus suurille ulkomaisten yritysten omistajien ryhmille, jotka ovat osoittaneet suurta huolta säännöistä, jotka aiheuttaisivat ongelmia matkustaville ulkomaisille liikemiehille viime viikkoina. Thai Immigrationin johtaja antoi haastattelun BBC Thaille viime viikon lopulla, jossa hän totesi, että sääntöjä oli muutettava ja ne olivat vanhentuneita.

Useat suuret uutistoimistot pyytävät selvitystä Immigrationilta.

Lähde: Thai Immigration, Coconuts,

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/