Seitsemän jalkainen Python löydettiin kuolleena juuttua auton pyörään Pattayasta

Pattaya –
Python löydettiin kuolleena, kun se oli juuttunut liikkuvan auton pyörään Nongpruesta aikaisin tänä aamuna.

Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen tapauksesta kello 2 Soi Wat Boon Sampanissa.

He saapuivat paikalle ja löysivät tien reunasta maastoauton. Python oli juuttunut auton pyörään.

38-vuotias Surasit Sukwat kertoi ajavansa autoa. Hän näki tiellä jotain puukepin kaltaista.

Yhtäkkiä hän tunsi jotain jumissa ratissa. Hän pysäytti auton. Python oli pyörässä.


Python valitettavasti kuoli ja on viety pois. Se oli noin seitsemän jalkaa pitkä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/