Paikallisen yökerhon ammuskelu Pattayassa suoritettiin tänä aamuna epäillyn kanssa

Pattaya – Pattayassa on tänä aamuna nähty yökerhon ammuskelu uudelleen.

Yli 200 poliisia Pattayassa kenraalimajuri Nanthachart Supphamongkonin johtamana oli mukana toistossa. Ammuskelun, joka tapahtui kello 6 paikallisessa yökerhossa, joka palveli ensisijaisesti thaimaalaisia, väitettiin johtuvan ampujan ja yhden uhrin välisestä pitkäaikaisesta henkilökohtaisesta kiistasta.

Kuolleella miehellä, joka tunnetaan lempinimellään Tee, on yli 13,000 XNUMX seuraajaa Facebookissa ja hän oli Pattayalla erittäin tunnettu henkilö, joka on ollut tunnettu moottoripyöräteollisuudessa. Kymmenet hänen ystävänsä ja kannattajansa ilmestyivät esitykseen tukemaan ja osoittamaan raivoa epäiltyä kohtaan, joka tunnetaan lempinimellään "Arm".

"Teen" paikallisen suosion vuoksi tapaus on levinnyt räjähdysmäisesti Thaimaan sosiaaliseen mediaan ja se on ollut erittäin kiinnostava asia paikallisesti.

Arm joutui poliisin piirittämään, yhteensä kaksisataa alueella, johtuen kiivasta kiinnostuksesta tapausta, Teen suosiosta ja epäiltyä kohtaan tehdyistä verkkouhkauksista.

Pattayan poliisi on ilmoittanut, että he ovat tiukentaneet sulkemisaikoja, pääasiassa thaimaalaisissa paikoissa, ja tarkastaneet useiden klubien lisenssit ja varmistaneet, että ne sulkeutuvat laillisesti lisensoituun aikaansa tapauksen jälkeen.

Videon toistosta löytyy Facebook-sivultamme The Pattaya News -sivustolla.

Tietoa ampumisesta ja tähänastisesta tilanteesta löytyy täältä:

Kaksi loukkaantui vakavasti yökerhoammuskelussa Pattayalla

Pattaya Nightclubin ammuntapäivitys: Yksi kuollut, yksi koomassa, epäilty edelleen paennut

Epäilty pidätettiin Pattayan yökerhon ampumisesta

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/