Pattayan turistipoliisi jatkaa laittomien työntekijöiden tukahduttamista ja uskonnollisten esineiden myyntiä alueen temppeleissä

Poliisi jatkaa laittomien työntekijöiden torjuntaa Chonburin temppeleissä

Pattaya -
Pattayan turistipoliisi jatkaa laittomien työntekijöiden torjuntaa temppeleissä, joista he ilmoittivat tänä iltapäivänä konferenssissa, johon Pattaya News osallistui.

Pattayan turistipoliisin everstiluutnantti Piyapong Ensarn sanoi, että monet yritykset vuokraavat temppeleitä Chonburia ympäröivältä alueelta kiinalaisille matkaryhmille.

Everstiluutnantti Ensarn totesi, että vain 4 alueen kymmenestä temppelistä tekee oikein vuokraaessaan maata yrityksille.

Poliisi valvoo tiukasti myös laittomia työntekijöitä, jotka myyvät amuletteja ja uskonnollisia esineitä temppeleissä. Näitä ei ole tarkoitettu myytäväksi turisteille voiton vuoksi.

He ovat pidättäneet yli 470 ihmistä, jotka ovat laittomia matkaoppaita ja laittomia taksinkuljettajia temppeleissä viime kuukausien aikana.

Useat munkit olivat läsnä kokouksessa ja ilmoittivat noudattavansa lakia maan vuokraamisessa.

Samaan aikaan poliisi kertoo, että tutkimukset ja tehoiskut jatkuvat.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/