Omani Tourist kerää 50,000 XNUMX bahtin baarilaskua Pattayassa, kieltäytyy maksamasta laskua ja väittää, ettei tiennyt mitä kellon soittaminen tarkoitti

Pattaya-

33-vuotias Omanista kotoisin oleva mies thaimaalaisen tyttöystävänsä kanssa Pattayassa väitti, ettei hän tiennyt mitä kellon soittaminen tällä viikolla tarkoitti, kun hän soitti kelloa lähes kaksikymmentä kertaa paikallisessa baarissa ja keräsi valtavan baarilaskun. sitten kieltäytyi maksamasta. (Toimittajan huomautus: Huolimatta siitä, että hänellä on thaimaalainen tyttöystävä hänen kanssaan ja hänen väitetään olevan säännöllinen vierailija maassa)

Pattayan lähellä Nakluan alueella sijaitsevassa baarissa hän soitti kelloa noin kaksikymmentä kertaa, ja henkilökunta ja kaikki läsnä olevat asiakkaat nauttivat ilmaisia ​​juomia baarin omistajien mukaan. Turistia ei nimetty tiedotusvälineille.

Kun oli aika palata hotelliinsa, turistille esitettiin 53,300 XNUMX bahtin lasku, ja hän uskoi, että hänen baarinsa oli pehmustettu, ja alkoi kiistellä laskun määrästä.

Hän tarjoutui maksamaan 9,000 XNUMX bahtia, mutta baarin omistaja vaati, että he menivät poliisiasemalle selvittämään asiaa.

Siellä turistipoliisi tarkasti tapauksen, mukaan lukien CCTV:n ja kyseessä olevat laskut. Baarissa ei ollut tietokonejärjestelmää ja se käytti vain käsin kirjoitettuja laskuja, mikä vaikeutti tilanteen tarkastelua.

Puolen tunnin neuvottelun jälkeen sovittiin, että omanilaiset maksavat vain 5,500 bahtia enemmän - yhteensä 14,500 53,300 bahtia XNUMX XNUMX bahtin laskulla.

He kaikki menivät sitten omille teilleen, kertoivat Channel 7 -uutiset oheisella videolla. Voit katsoa videon alla olevasta linkistä. Pattaya News huomauttaa, että turisti näyttää olevan varsin huvittunut koko tilanteesta, nauraen ja hymyillen.

Lähde: https://news.ch7.com/detail/363355

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/