Moottoripyöränkuljettaja kuoli törmättyään bussiin Pattayalla lähellä Bali Hain laituria

Moottoripyöränkuljettaja kuoli törmättyään bussiin Pattayalla lähellä Bali Hain laituria

KUVAT: Siamchon News

Pattaya -
Moottoripyöränkuljettaja kuoli, kun hän menetti ajoneuvonsa hallinnan ja murskasi hänet myöhemmin suuren bussin alle Bali Hain laiturin edessä tänä aamuna.

Pattayan kaupungin poliisin kapteeni Sombat Kaewmoonmook sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 8 lähellä Bali Hain laituria.

Poliisi ja Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen moottoripyörän ja bussin.

Läheltä löytyi naisen ruumis, joka tunnistettiin 39-vuotiaaksi Chonthicha Eiedpadungiksi.

Linja-auton kuljettaja, 52-vuotias Arj Faiklang odotti poliisia tapahtumapaikalla.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että moottoripyörä menetti hallinnan ja törmäsi kaiteisiin ennen kuin bussi murskasi sen.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/