Kauppaministeri kerää yli 550 miljoonaa bahtia piraattituotteita, sanoo Thaimaan olevan kovaa piraattituotteiden suhteen

Kauppaministeri ja varapääministeri Jurin Laksanavisit oli kunniavieraana suuressa tilaisuudessa osoittaakseen, että Thaimaa välittää piraattituotteiden leimaamisesta. 

Hänet kuvattiin höyryjyrän huipulla yhdessä joidenkin thaimaalaisten näyttelijöiden kanssa, jotka ylittivät yli kymmenen miljoonaa esinettä, joiden arvo on noin 550 miljoonaa bahtia.

Jurin sanoi, että se oli osa jatkuvia ponnisteluja merirosvotuotteiden poistamiseksi Thaimaasta ja lisätä ihmisten, kuten ulkomaisten sijoittajien, luottamusta.

Useiden maiden suurlähetystön henkilökuntaa oli kutsuttu näyttelyyn tykistölentokentällä Don Muangin pohjoisosassa Bangkokissa torstaiaamuna.

Naew Na sanoi, että 10,620,825 XNUMX XNUMX esinettä jauhettiin tapahtumassa, joka oli suunniteltu osoittamaan Thaimaan avoimuutta piratismin pysäyttämisessä.

SOURCEThaimaan viisumi, Naew Na
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/