Pahin vielä edessäpäin kovalla kädellä kärsineelle Ubon Ratchathanille…kaksi piiriä odottaa suuria tulvia perjantaina 13. syyskuuta.

Ubon Ratchathani-

Provinssin kasteluvirasto varoitti tänään, että Moon-jokea pitkin laskeutuvan massiivisen vesitulvan odotetaan osuvan Muangin ja Warin Chamrapin alueisiin Ubon Ratchathanissa huomenna, 13. syyskuuta 2019.

Veden tulvan ennustetaan tulvivan molemmilla alueilla viikonlopun aikana ja väistyvän sitten ensi viikolla, kun se virtaa Mekong-jokeen.

Hashtag #saveubon on tällä hetkellä trendissä Twitterissä, kun asukkaat ja pelastustyöntekijät jakavat vakavan tilanteen.

Maanantaina tulva-alueilla vieraileva pääministeri varoitti Ubon Ratchathanin asukkaita Twitterin kautta tänä iltapäivänä vesitulvasta.

Pattaya News pitää sinut ajan tasalla tästä tärkeästä tarinasta.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/