Thaimaan maahanmuuttopäällikkö sanoo, että TM30-laki on vanhentunut ja sitä on muutettava

Thaimaan maahanmuuttopäällikkö kenraaliluutnantti Sompong Chingduang on kertonut BBC Thaille, että vuoden 1979 TM 30 -laki on vanhentunut ja sitä on muutettava. 

BBC Thai sanoi, että TM 30 -määräysten mukauttamiseksi ollaan meneillään, jotta ne vastaisivat paremmin Thaimaan olosuhteita neljäkymmentä vuotta niiden käyttöönoton jälkeen. 

Kenraaliluutnantti Sompong on kuulemma kertonut BBC:lle puhelinkeskustelussa, että hän on tietoinen ongelmista sen jälkeen, kun verkossa on kritisoitu määräyksiä. 

Nämä liittyvät ulkomaalaisten, kuten ulkomaalaisten ja eläkeläisten, on ilmoitettava olinpaikkansa, jos he poistuvat kotiosoitteestaan ​​24 tunniksi tai pidemmäksi ajaksi. Vuokranantajan rooli on myös aiheuttanut monia ongelmia.

Matkailijoille tämä ei yleensä ole ongelma, koska raportoinnin tekevät yleensä hotellit ja majatalot. 

Maahanmuuttopäällikkö lisäsi, että elokuun 31. päivästä lähtien on käynnistetty kehitystä "maassa asuvien ulkomaalaisten kokemien ongelmien lievittämiseksi".

Hän kertoi tiukasti, mitä nämä tarkoittaisivat, ja sanoi, että monia asioita, kuten talous, matkailu ja kansallinen turvallisuus, on otettava huomioon.

Lähde: BBC, Thaivisa. https://forum.thaivisa.com/topic/1123047-immigration-chief-tm-30-law-is-outdated-and-needs-to-change/

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/