Thaimaan valmisteverovirasto ilmoittaa sokeripitoisten juomien verojen kaksinkertaistuvan 1. lokakuuta.

Valmisteverovirasto on ilmoittanut, että sokeripitoisten juomien verotus kaksinkertaistuu 1 alkaen.

Se myös tuplataan kahden vuoden välein. Thaimaan hallituksen mukaan tällä verotustoimenpiteellä ei ole tarkoitus saada valtion tuloja, vaan muuttamaan kuluttajien käyttäytymistä ja alentamaan kansanterveyskustannuksia, sillä suuri yleisö kuluttaa sokeria tällä hetkellä keskimäärin kahdesta kolmeen kertaan enemmän kuin WHO:n suosittelema sallittu määrä. aiheuttaa kroonisia sairauksia, kuten diabetesta, verenpainetautia ja sydänsairauksia.

Niille, jotka nauttivat virvoitusjuomista ja sokerista täytetyistä juomista, se saattaa osua taskukirjaan lähitulevaisuudessa hieman enemmän.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/