Epäilty pidätettiin Pattayan yökerhon ampumisesta

Epäilty pidätettiin Pattayan yökerhon ampumisesta

Pattaya -
Surinissa epäilty on pidätetty yökerhoammuskelusta Pattayalla eilen aamulla.

Yksi ihminen kuoli, kun taas yksi on edelleen kriittisessä tilassa Pattayan yökerhossa tapahtuneessa ammuskelussa.

Lue lisää aiemmasta jutusta TÄÄLTÄ.


https://thepattayanews.com/2019/09/11/pattaya-nightclub-shooting-update-one-dead-one-in-coma-suspect-still-on-the-run/

Pattayan kaupungin poliisipäällikkö eversti Atinan Nuchanart sanoi, että epäilty on Warut "Arm" Saejia. Hänet on pidätetty äitinsä talossa Surinissa.

Warutin väitetään myöntäneen ampuneensa laukauksia henkilökohtaisen ongelman takia. Hänen äitinsä pyysi häntä antautumaan, kun hän kertoi hänelle tapauksesta.

Warut viedään nyt takaisin Pattayan kaupungin poliisiasemalle. Pidämme sinut ajantasalla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/