Suspect arrested for Pattaya Nightclub shooting

Suspect arrested for Pattaya Nightclub shooting

Pattaya -
A suspect has been arrested in Surin for the nightclub shooting in Pattaya yesterday morning.

One person died while one remains in critical condition in a shootout at a night club in Pattaya.

Lue lisää aiemmasta jutusta TÄÄLTÄ.


https://thepattayanews.com/2019/09/11/pattaya-nightclub-shooting-update-one-dead-one-in-coma-suspect-still-on-the-run/

The Pattaya City Police Chief Col Atinan Nuchanart said the suspect is Warut ‘Arm’ Saejia. He has been arrested at his mother’s house in Surin.

Warut allegedly admitted he fired gunshots over a personal problem. His mother asked him to surrender after he told her about the incident.

Warut is now being taken back to the Pattaya City Police station. We will keep you updated.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/