Thaimaan bahtin vahvuus on edelleen taloudellinen päänsärky

Thaimaan valuutta aiheuttaa tällä hetkellä suurta taloudellista päänsärkyä ThaiVisan tänä aamuna jakaman Bloombergin raportin mukaan.

Thaimaan bahti on menestynyt parhaiten maailmanlaajuisesti suhteessa Yhdysvaltain dollariin jo yli viiden vuoden ajan, mutta tämä vahvuus on aiheuttanut kasvuennusteiden leikkaamisen kauppaan ja matkailuun nojautuvassa taloudessa.

Käynnissä oleva Yhdysvaltojen ja Kiinan kauppasota ei ole auttanut asioita, sillä Thaimaan talouskasvu on ollut heikointa sitten vuoden 2014. Maan pyrkimykset piristää 

yli 10 miljardin dollarin elvytys ei auta sen vahva valuutta.

Thaimaan bahti on vahvistunut suhteessa Yhdysvaltain dollariin enemmän kuin mikään muu Aasian valuutta, vahvistuen 6 % vuonna 2019.

Australia & New Zealand Banking Group Ltd:n mukaan viranomaiset ovat varovaisia ​​puuttumasta liiallisesti valuuttamarkkinoille, kun Yhdysvallat seuraa tiiviisti maiden valuuttapolitiikkaa ja Thaimaan bahtia pidetään turvasatamana.

LÄHDE: ThaiVisa ja Bloomberg

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/