Pattayan poliisi etsii yöryöstöstä epäiltyjä

Pattayan poliisi etsii yöryöstöstä epäiltyjä

Pattaya -
Pattayan poliisi etsii kahta epäiltyä yöryöstöstä Pattayalla.

20-vuotias Apiwit Kamsrisuk ja 23-vuotias Attaphon Intaraninlawat ovat tänä iltapäivänä raportoineet tapauksesta everstiluutnantti Teetat Tarunjanille Nongpruen poliisista.

He kertoivat poliisille, että tapaus oli tapahtunut kello 1:XNUMX varhain tänä aamuna. He olivat moottoripyörällä matkalla kotiin ja pysähtyneet ruokakojuun.

Kaksi näennäisesti humalaista miespuolista epäiltyä moottoripyörällä yritti päästä heidän lähelleen heidän ollessaan lähellä Soi Nern Plub Warnia Keski-Pattayalla.

Kaksi epäiltyä jäätiin videolle ja uhkaili heitä omaisuudesta ja arvoesineistä. Uhrit antoivat heille 200 bahtia ennen kuin epäillyt lähtivät karkuun.

Poliisi etsii epäiltyjä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/