Pattaya police hunting for suspects in night robbery

Pattaya police hunting for suspects in night robbery

Pattaya -
Pattaya Police are hunting for two suspects concerning a night robbery in Pattaya.

20 year old Apiwit Kamsrisuk and 23 year old Attaphon Intaraninlawat this afternoon have reported the incident to Lt Col Teetat Tarunjan of the Nongprue Police.

They told police that the incident had happened at 1:AM early this morning. They were on a motorbike heading back home and had stopped at a food stall.

Two seemingly intoxicated male suspects on a motorbike were trying to get near them while they were near Soi Nern Plub Warn in Central Pattaya.

The two suspects were caught on video threatening them for property and valuables. The victims gave them 200 baht before the suspects sped away.

Police are hunting for the suspects.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/