Pattayan poliisi aloitti baarien sulkemisaikojen tukahduttamisen yökerhoammuskelun jälkeen

Pattayan viihdepaikat joutuvat tukahduttamaan laillisten aukioloaikojen jälkeen

Pattaya -
Pattayan kaupungin poliisi varhain tänä aamuna on tukahduttanut useita viihdepaikkoja, koska ne ovat olleet auki laillisten sulkemisaikojen jälkeen.

Pattayalla tänä aamuna toteutettua viihdekeskusten tukahduttamista johti everstiluutnantti Saranpong Maithongkunchorn Pattayan kaupungin poliisista.

Tukijoukko seuraa yökerhoammuskelua eilen aamulla, jossa yksi ihminen kuoli ja yksi on edelleen kriittisessä tilassa.

Lue lisää TÄÄLTÄ.
https://thepattayanews.com/2019/09/11/pattaya-nightclub-shooting-update-one-dead-one-in-coma-suspect-still-on-the-run/

He aloittivat "All New Teng Sri" Rung Langin asuinalueella, jossa ammuskelu tapahtui. Liike avattiin laillisten sulkemisaikojen jälkeen eilen aamulla, mutta eilen illalla yökerhoa ei avattu.

Poliisi on havainnut, että jotkin muut viihdepaikat avattiin laillisten sulkemisaikojen jälkeen. Yökerhon johtajat joutuivat oikeustoimiin.

Poliisi ilmoitti, että tukahduttaminen jatkuu vastauksena ampumiseen, joka tapahtui kello 6 klubissa, joka palvelee pääasiassa Thaimaan kansalaisia. Ei ole tiedossa, ulotetaanko tukahduttaminen suosittuihin ulkomaisiin ja turistiklubeihin tällä hetkellä.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/