Kaksi loukkaantui vakavasti yökerhoammuskelussa Pattayalla

Kaksi loukkaantui vakavasti yökerhoammuskelussa Pattayalla

Pattaya -
Kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti yökerhossa Pattayalla tänä aamuna tapahtuneessa ammuskelussa.

Pattayan kaupungin poliisin kapteeni Kanoknan Suksri sai ilmoituksen tapauksesta klo 6 Teng Seen yökerhossa Rung Landin asuinalueella Nong Pruessa.

Kaksi miestä, jotka on jo viety sairaalaan, ovat Anuwat Suksamran ja Chatchai Srisen. Molemmat ovat 37-vuotiaita, ja he ovat saaneet vakavia vammoja luodeista ja puukotushaavoista.

Poliisi löysi tapahtumapaikalta kahdeksan patruunaa ja verta maasta.

Henkilökunta kertoi poliisille, että yökerhojen ja vartijoiden välillä oli riitaa ennen yökerhon edessä tapahtuvaa ampumista.

Poliisi jatkaa tutkintaa saadakseen lisää epäiltyjä ja lisätietoja.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/