Pattaya Nightclubin ammuntapäivitys: Yksi kuollut, yksi koomassa, epäilty edelleen paennut

PÄIVITYS: Yksi kuollut, yksi koomassa poliisin tunnistaessa epäillyn

Pattaya -
Yksi ihminen kuoli, kun yksi on kriittisessä tilassa yökerhossa Pattayassa tänä aamuna tapahtuneessa ammuskelussa. Poliisi kertoi Pattaya Newsille tunnistaneensa epäillyn.

Pattayan kaupungin poliisin kapteeni Kanoknan Suksri sai ilmoituksen tapauksesta klo 6 Teng Seen yökerhossa Rung Landin asuinalueella Nong Pruessa.


Lue lisää aiemmasta jutusta TÄÄLTÄ.


https://thepattayanews.com/2019/09/11/two-seriously-injured-in-night-club-shooting-in-pattaya/?fbclid=IwAR0Xn4Fnh7u9b8_uWOQ3IeyKwDPHEymzhuCDm7QjY4Yqre3q5PRVv_Nd-hc

Pattayan kaupungin poliisipäällikkö eversti Atinan Nuchabart paljasti tänä iltapäivänä, että poliisi on jo tunnistanut epäillyn, joka heidän mukaansa pidätetään pian.

Pattaya Memorial Hospitalin lääkäri tänään iltapäivällä on vahvistanut, että Anuwat Suksamran, 37, on kuollut, kun Chatchai Srisen, myös 37, on edelleen kriittisessä tilassa koomassa.

Anuwat Suksamran menehtyi vammoihinsa tänä aamuna. Kuvan tarjoaa Pattaya Press Association.

Poliisin mukaan silminnäkijän lähettämä auton kojelautakamera osoittaa, että epäilty ampui useita laukauksia ennen kuin juoksi yökerhoon.

Pidämme sinut ajantasalla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/