17 Koillispiiriä julisti tulvakatastrofialueiksi, tilanne on edelleen vaikea

Ubon Ratchathanin kuvernööri Sarit Withoon sanoo, että maakunnan hallinto on julistanut 17 piiriä katastrofialueiksi, koska tulvatilanne koillisprovinssissa pahenee edelleen tänään. Ubon Ratchathani sijaitsee Koillis-Tiamaan kaukaa idässä.

Hän kertoo, että hallinto on jo myöntänyt kullekin piirille 200,000 XNUMX bahtia välittömiin toimiin.

The Nation raportoi, että 17 piiriä ovat…

Muang Samsib, Trakarn Phuetphol, Nayia, Tarnsoom, Don Modaeng, Nam Khun, Lao Sua Koke, Khuang Nai, Warin Chamrab, Kud Khao Poon, Nam Yuen, Pho Sai, Namtan, Sri Muang Mai, Phibul Mungsaharn ja Sawang Weer.

Kuvernööri sanoi, että meneillään olevat tulvat ovat kärsineet toistaiseksi 32,306 1,141 perhettä 159 25 kylässä provinssin 523,104 piirin 74 alueella. Tulvat vaurioittivat myös alueella 13 XNUMX viljelysmaata ja XNUMX koulua ja XNUMX valtion virastoa. Myös paikallinen asukas hukkui tulvien seurauksena.

Hän sanoi, että lääninhallitus perusti 48 väliaikaista turvakotia seitsemään piiriin ja että 4,831 51 perhettä XNUMX kylästä ja yhteisöstä evakuoitiin turvakotiin.

Viranomaisten mukaan Mooljoen vedenpinta nousi vielä tänään ja oli 10.67 metriä, mikä on 12 senttimetriä nousua eilisestä (tiistaista). Piirin koulut pysyvät kiinni 16. asti.

Kasteluviranomaiset ovat nostaneet sulkuportit täyteen kapasiteettiin Sirinthornin ja Pak Moolin padoilla nopeuttaakseen veden vapautumista, jotta vesi voisi virrata Mool-joesta Mekong-jokeen nopeammin.

LÄHDE: Nation

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/