Kaksi thaimaalaista miestä pidätettiin intialaisen turistin pahoinpitelystä ja ryöstöstä Pattayalla

Kuvat: Pattayan poliisi

Pattaya -


Kaksi epäiltyä on pidätetty tänään sen jälkeen, kun he hyökkäsivät intialaisen turistin kimppuun ja varastivat häneltä arvoesineitä Pattaya Walking Streetillä sunnuntaina 8. syyskuuta 2019.

Pattayan poliisi raportoi, että he ovat pidättäneet kaksi epäiltyä aikaisin tänä aamuna kello 4.

Kaksi epäiltyä ovat 28-vuotias mies nimeltä "Kwang" ja 39-vuotias mies nimeltä "Noom". Molemmat ovat Thaimaan kansalaisia.

He hyökkäsivät intialaisen turistin kimppuun Pattaya Walking Streetillä. He ovat myös varastaneet turisteilta arvokkaita omaisuutta, jotka putosivat tapahtuman aikana.

Heitä syytetään ruumiinvammoista ja yövarkauksista. Poliisi etsii nyt kahta muuta epäiltyä tapaukseen.

Pattayan poliisi ei kertonut turistin nimeä tai kertonut, mikä aiheutti tapahtuman.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/