Thaimaan terveydenhuoltojärjestelmä sijoittui tuoreessa kyselyssä kuudenneksi maailman parhaaksi

Thaimaa on saamassa maailmanlaajuista tunnustusta terveydenhuoltopalveluidensa laadusta sen jälkeen, kun yhdysvaltalainen CEOWORLD-lehti sijoitti Thaimaan kuudenneksi vuoden 2019 luettelossaan parhaista terveydenhuoltojärjestelmistä, kansanterveysministeriö ilmoitti myöhään illalla.

Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul ylisti sijoitusta osoituksena maan menestyksestä terveydenhuoltosektorin kehittämisessä.  

Anutin totesi kuitenkin myös maanantaina, että hallitus ei saa jäädä lepäämään laakereillaan, sillä pelkillä sijoituksilla ei ole niin paljon merkitystä kuin sillä, kuinka hyvin ministeriö hoitaa kansanterveyden ylläpitovelvollisuutensa.

Lue koko artikkeli ja kyselyn tulokset alla Bangkok Postista.

https://www.bangkokpost.com/thailand/general/1746289/thailands-healthcare-ranked-sixth-best-in-the-world

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/