Ruotsalainen mies putosi asunnon 29. kerroksesta Pattayalla

Ruotsalainen putoaa asunnosta Pattayassa

Pattaya -
Ruotsalainen mies kuoli eilen illalla pudotessaan Pattayassa asunnon 29. kerroksesta.

Pattayan kaupungin poliisin everstiluutnantti Attarot Krongrat sai ilmoituksen tapauksesta taloyhtiössä osoitteessa Soi Pattaya Naklua 18 kello 10.

Poliisi ja Sawang Boriboon Thammasatanin pelastustyöntekijät saapuivat paikalle löytääkseen miehen ruumiin, jonka poliisi on tunnistanut vain Ruotsin kansalaiseksi. Hänen ikänsä ei kerrottu.

Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan. Hänen nimensä säilytettiin, jotta viranomaiset voivat ottaa yhteyttä suurlähetystöön ja omaisiin.

Poliisin mukaan mies asui 29. kerroksessa. Kuolinsyytä ei ole toistaiseksi vahvistettu.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/