Ulkomaalaista vloggaajaa syytetään kunnianloukkauksesta Pattayalla hierontaliikkeen videon jälkeen

Thaimaan poliisi jahtaa ulkomaalaista vloggaajaa, joka julkaisi, että turistit voivat saada seksiä perinteisessä thai-hierontaliikkeessä Keski-Pattayalla.

Liikkeen omistaja on ilmoittanut asiasta sekä paikalliselle poliisille että tekniikkapoliisille.

Hän sanoo, että häntä on herjattu ja hän haluaa pidätetyn. Hänen toimintansa voi tarkoittaa kyberrikoslain rikkomista, mikä voi tarkoittaa vakavia sakkoja ja vankeutta.

Video julkaistiin YouTubessa, jossa hänellä on 18,000 6,547 tilaajaa. Heinäkuussa julkaisemisen jälkeen leikkeen ja siihen liittyvät sanat on katsottu XNUMX XNUMX kertaa. 

YouTuber sanoo videolla olevansa "kiertueella". Pattaya News huomauttaa, että näyttää siltä, ​​​​että kyseinen video, joka löytyi Thaimaan Ricin kiertueen vlogista, näyttää olevan poistettu iltapäivällä sen jälkeen, kun video ja raportti levisivät virukseen.

Samang Jermpaen, 47, kertoi olleensa alalla 12 vuotta. 

Hän sanoi, että väitteet tiloissa myytävästä seksistä olivat täysin vääriä. Hän sanoi, että hänen henkilökuntansa ovat iäkkäitä eivätkä tarjoa seksiä hänen kaupassaan. 

Vloggaajan väitteet vahingoittavat sekä häntä että muita yrityksiä Pattayassa ja Bangkokissa. 

Lauantaina hän meni ensin Pattayan poliisille ja sitten ohjattiin tietokoneverkkorikollispoliisille. 

Pol Col Siriwat Deephor tietokonerikollisuusosastosta sanoi, että hänen osastonsa työskentelee Pattayan poliisin kanssa vloggaajan jäljittämiseksi.

Ei tiedetä, onko hän vielä Thaimaassa tällä hetkellä, mutta hän kuvasi alueella äskettäin useita videoita, jotka julkaistiin.

Pattaya News huomauttaa, että Thaimaassa on yksi maailman tiukimmista kunnianloukkauslaeista, joita tukevat tiukat kyberrikollisuutta koskevat lait. Tämä ei ole ensimmäinen tapaus, jossa vloggaaja tai bloggaaja julkaisi negatiivisen tai virheellisen arvion, joka johtaa rikossyytteisiin.

Alkuperäinen artikkeli on lähetetty thai-kielellä 77kaoded.

Lähde: 77kaoded, Thaivisa

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/