Ulkomaalainen moottoripyörän kuljettaja loukkaantui vakavasti törmättyään viemäriin Pattayalla

Pattaya -


Ulkomaalainen miespuolinen moottoripyöränkuljettaja on loukkaantunut vakavasti törmättyään viemärirakennusprojektiin Pattayalla varhain tänä aamuna.

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 2 Soi Thep Prasit 20:ssä.

Poliisi, The Pattaya News ja Sawang Boriboon Thammasathanin pelastustyöntekijät saapuivat paikalle ja havaitsivat, että moottoripyörä oli törmännyt tierakennuksen varoituskylttiin ja reikään.

Läheltä löydettiin ulkomaalainen mies, joka näytti olevan noin 40-vuotias ja joka oli saanut vakavia vammoja päähänsä ja käteensä. Hänet kiidätettiin Pattaya Memorial Hospitaliin.

Tässä vaiheessa poliisi uskoi, että mies ajoi moottoripyörällä suurella nopeudella. Rakennuksen varoitusmerkit eivät riittäneet, sillä mies törmäsi kylttiin ja rakennuskuoppaan.

Tämä ei ole ensimmäinen onnettomuus, joka on aiheutunut useista rakennusprojekteista ja viemäröinnistä ympäri kaupunkia viime kuukausina. Pattaya News toteaa. Useita muita ihmisiä on loukkaantunut, kun heidän ajoneuvonsa putosivat varikkoon. Kriitikot verkossa toteavat, että rakennusalueet eivät ole riittävästi valaistuja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/