Chonburin kuvernööri allekirjoitti Pattayan kissojen ja koirien valvontalain

Kissoja ja koiria valvotaan Pattayalla

Pattaya -
Kissat ja koirat Pattayalla on rekisteröitävä 365 päivän kuluessa Chonburin kuvernöörin viime viikolla hyväksymän uuden lain mukaisesti.

Chonburin kuvernööri on hyväksynyt ja allekirjoittanut 2. syyskuuta kissojen ja koirien julkista valvontaa koskevan lain, joka tulee voimaan sen jälkeen, kun allekirjoittamisesta on kulunut seitsemän päivää.

Kissat ja koirat on rekisteröitävä 365 päivän kuluessa lain voimaantulosta. Sakko lain noudattamatta jättämisestä on jopa 10,000 XNUMX bahtia.

Kissat ja koirat ovat kiellettyjä yleisillä alueilla Pattayalla ja Pohjois-Pattayan teillä Sukhumwit Roadilta Loma Circleen. Julkaistujen tietojen perusteella on epäselvää, mitä tämä tarkalleen tarkoittaa kaduilla eläville eläimille tai mihin täytäntöönpanoon tällä hetkellä ryhdytään.

Lisätietoja saa kunnallishallinnon osastolta 038 276198 – 9 alanumero 28–31 (hallituksen aukioloajat).

Lähde: Pattayan lainvalvontaviranomaiset. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=718481945283060&id=525117804619476

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/