Pattayan kaupungin asukkaat lahjoittavat yhteensä 150,720 XNUMX bahtia tulvien uhreille Koillisosassa

Viranomaiset ovat tuoneet ympäri kaupunkia asetetut lahjoituslaatikot, laskeneet rahat ja havainneet, että niiden summa on 150,720 XNUMX bahtia Koillis-Thaimaan tulvien uhreille.

Apulaispormestari Ronakit Ekasingh, pormestarin neuvonantaja Paiwan Aromcheun ja kaupungin virkamiehet toivat 6. syyskuuta laatikot lahjoituspisteistä kaupungintalon edustalta Pohjois-Pattayalta, lähellä Wat Chaimongkol Marketia Etelä-Pattayalla ja Surf Kitchenin edestä osoitteessa Jomtien Soi 5 .

Rahan lisäksi asukkaat ja turistit lahjoittivat rahaa, välttämättömyystarvikkeita, riisiä ja kuivattuja ruokia.


Kaikki vietiin ja esiteltiin Sawangboriboon Thammasathan -säätiön varapresidentille Prasit Thongthitcharoenille Nakluaan koottavaksi, lajiteltavaksi ja ohjattavaksi pohjoiseen.

Lähde: Daily Mail

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/