Neljää todistajaa haastateltiin tapauksessa, jossa poliisi ampui hotellikokin itsepuolustukseksi, tutkinta jatkuu

Pattaya-

Pattayan poliisi on haastatellut erikseen neljää todistajaa, jotka olivat läsnä 35-vuotiaan hotellikokin ammuskelussa Nakluan hotellissa viikonloppuna.

Kuten olemme aiemmin raportoineet täällä:

https://thepattayanews.com/2019/09/08/family-of-hotel-chef-shot-and-killed-by-pattaya-police-officer-in-stated-self-defense-want-more-answers/

Ja täällä:

https://thepattayanews.com/2019/09/07/pattaya-police-officer-allegedly-shoots-hotel-chef-to-death-in-front-of-resort-entrance-claims-self-defense/

Paikalla olevan Pattayan poliisin mukaan he vastasivat hotellin henkilökunnan soittoon, jossa 35-vuotias Prajakchai Siriwet oli kolmannessa kerroksessa kiistassa henkilökunnan kanssa väitetysti palkasta.

Saapuessaan hän oli poistunut kolmannesta kerroksesta yrittäessään paeta, poliisi kertoi, mutta kohtasi hänet hotellin edessä sisäänkäynnin parkkipaikalla. Pattayan poliisi ilmoitti, että hänellä oli terävä ase.

He käskivät häntä pudottamaan veitsen, ja hän väitti pudottavan veitsen, mutta menessään käsirautoihin herra Prajakchai väitettiin tarttuneen veitseen ja ryntänyt upseeria leikkaaen upseeria käteen.

Tässä vaiheessa poliisi sanoi, että hänen oli pakko puolustautua. Poliisi väitti yrittäneensä välttää epäillyn tappamista, mutta laukaukset osuivat epäillyn päähän.

Epäillyn perhe on myös Pattayalla tällä hetkellä, ja lisää perheitä saapuu tänään vaatimaan lisää vastauksia. Perhe väittää, että epäilty oli rauhallinen eikä olisi koskaan hyökännyt poliisin kimppuun.

Poliisi julkaisi myös tietoja, jotka osoittavat, että epäillyllä on aiempia ongelmia lain kanssa ja aiempia huumausainerikoksia.

Tutkinta jatkuu, pidämme sinut ajan tasalla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/