Thaimaan ulkomaisten kauppakamarien johtaja vaatii TM 30 -maahanmuuttotarkistusta

Haastattelussa Bangkok Postille viikonloppuna, ulkomaisten kauppakamarien johtaja Stanley Kang on vaatinut hallitusta tarkistamaan kiistanalaiset TM 30 -säännöt ja -määräykset.

TM 30, jossa vuokranantaja tekee hakemuksen aina, kun joku yöpyy hänen luonaan, joka on ulkomaalainen, ja ulkomaalainen jättää samanlaisen lomakkeen palattuaan normaaliin osoitteeseen, ja vaatii hakemuksen aina, kun henkilö poistuu rekisteröidystä osoitteestaan ​​24 tunnin kuluessa. , jopa maalla matkustaville, on ollut monet expats aseissa kuukausien ajan.

TM30 on ollut laki vuodesta 1979, mutta sen täytäntöönpano on juuri alkanut tämän vuoden maaliskuusta lähtien, mikä on aiheuttanut monille sekaannusta ja sakkoja.

Haastattelussa Kang sanoo, että hän uskoo, että laki vahingoittaa Thaimaan imagoa ja että hän uskoo, että se vaatii työtä ja antaa poikkeuksia eläke- tai yritysviisumilla sekä ulkomaisille opiskelijoille, joilla on jo paljon paperityöt ja suoritettavat prosessit sekä 90 päivän lähtöselvitys vain maassa oleskelua varten.

Hän totesi, että vain Thaimaa tarvitsee seurantajärjestelmän ja monet liikemiehet, erityisesti japanilaiset, ovat ilmaisseet huolensa säännöstä ja tuoneet esiin sen, että Vietnam ja muut lähimaat sallivat matkustamisvapauden.

Kang sanoi, että monet isännöitsijän ja majatalot ovat nyt laittamassa ulkomaalaisia ​​estäviä kylttejä ja monet ulkomaalaiset, jotka matkustaisivat maassa ja kuluttaisivat enemmän rahaa, jäävät nyt paikoilleen peläten joutuvansa vaikeuksiin tai eivät halua käsitellä lomakkeen käsittelyä. .

Koko haastattelu löytyy alta. Hra Kang myönsi, että hän ei ole suoraan tavannut hallitusta ja ministereitä tällä hetkellä, mutta kansainvälisten liikemiesten ja ulkomaalaisten lisääntyvän paineen vuoksi hän on esittänyt julkisen lausunnon ja yhtyi monien muiden vaikutusvaltaisten ja lainkuuliaisten ulkomaalaisten kanssa, jotka sanovat, että säännökset täytyy vaihtaa.

https://www.bangkokpost.com/thailand/general/1745794/kang-calls-for-tm30-immigration-review

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/