Viemäröintityöt jatkuvat Beach Roadilla, lisää tieosuuksia suljetaan pian liikenteeltä

Pattayaan rakennetaan tulvientorjuntajärjestelmää

Pattaya -


Tulvien ehkäisyjärjestelmän rakentaminen jatkuu Pattayan rantatielle.

Pattayan kaupungin viranomaiset ovat ilmoittaneet tänä iltapäivänä, että muut osuudet tiestä suljetaan rakentamisen vuoksi tulevina viikkoina ja kuukausina, mukaan lukien sesonkiaika, mikä aiheuttaa mahdollisia liikennehäiriöitä.

95 miljoonan bahtin budjetti käytetään Beach Roadin tulvien ehkäisyjärjestelmään. Rakennusurakka alkoi tämän vuoden 19. kesäkuuta ensi vuoden helmikuun 13. päivään.

Rakentaminen kestää yhteensä 240 päivää. Rakentaminen alkoi Dusit Thani Pattaya -hotellin lähellä olevalta kaarelta Walking Streetille. Tien osat ovat väliaikaisesti suljettuina rakentamisen ajaksi.

Pattaya City pahoittelee häiriötä. Lisätietoja saat numerosta 080 967 1314 tai Pattaya Contact Centeristä 1337 24 tunnin ajan.

Voit seurata uutisia ja toimintaa etsimällä Facebookista 'prpattaya'.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/