Thaimaassa järjestetään Antikorruption päivä -tapahtuma, salaneuvos sanoo hallituksen ja pääministerin vakavasti korruption lopettamisen

Thaimaa järjesti aiemmin viime viikolla Kansainvälisen korruption vastaisen päivän tapahtuman, joka kannustaa kaikkia thaimaalaisia ​​taistelemaan korruptiota vastaan. Avajaisia ​​johti yksityisneuvoston jäsen kenraali Paiboon Khumchaya.

Hän kertoi tilaisuuden osallistujille, että pääministeri suhtautuu vakavasti korruption torjuntaan.

Hän huomautti, että Thaimaassa on monia korruptiotapauksia tuomioistuimissa.

Kaikkien Thaimaan kansalaisten on autettava ratkaisemaan korruptioongelma, joka usein johtuu vallasta ja ahneudesta, hän sanoi.

Hän sanoi, että korruption poistaminen ei ole helppoa.

Privy Councilor sanoi, että nyt on aika johtajien löytää keinoja korruptioongelmien ratkaisemiseksi. Ja ACT:lle johtamaan vapaaehtoisia ja siihen liittyviä aloja korruption poistamiseksi.

Kenraali Paiboon ei epäröinyt syyttää virkamiehiä; poliittiset viranhaltijat; ja liikemiehet yhdessä sivoamaan rahaa hallitukselta samalla kun kuluttavat valtion budjetteja.

Hän on syyttänyt kolmea korruptoituneiden ihmisten ryhmää siitä, että ne ovat syyllisiä Thaimaan kehitysvaikeuksiin.

Hän sanoi, ettei maata pidättele vain taloudellinen ahneus, vaan myös heidän halunsa edetä uralla.

Lähde: Thaimaan National News Bureau

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/