Thai Airways torjuu oman lentoyhtiönsä henkilökunnan salakuljetuksen

Thai Airways on ottanut käyttöön toimenpiteitä käsitelläkseen työntekijöitä, jotka välttävät veroa maahan tuomistaan ​​tavaroista. Lentoyhtiö sai äskettäin tullilta tiedon, että osa sen lentoemännistä oli jäänyt kiinni salakuljetuksesta Italiasta, joka ylitti sallitun rajan. Se sanoi, että tällaisia ​​työntekijöitä vastaan ​​ryhdytään kurinpitotoimiin.

Suthirat Siriphananon, Thai Airwaysin lennonaikaisten palvelujen johtaja, sanoi, että yhtiöllä on käytäntö, joka kieltää työntekijöitä ylittämästä verovapaata ja muita tavaroita tuontitullien välttämiseksi. Yritys seuraa epäilyttävää toimintaa ja ilmoittaa tullille mahdollisista rikkomuksista.

Tulliviranomaiset pysäyttivät äskettäin joitakin Italiasta palaavia naispuolisia lentoemäntöjä, jotka olivat yrittäneet tuoda sallittua enemmän tuotteita eivätkä olleet ilmoittaneet ylijäämää. Naisille määrättiin sakkoja, ja heidän toimistaan ​​ilmoitettiin lentoyhtiölle. Thai International rankaisee työntekijöitä, jotka rikkovat yrityksen määräyksiä, ja enimmäisrangaistus on irtisanominen.

Lähde: The Nation.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/