Pattaya on viidenneksitoista vierailluin kaupunki maailmassa, Bangkok on edelleen ykkönen

Lähde: MasterCard Index

Bangkok oli maailman vierailluin kaupunki vuonna 2018 jo neljättä vuotta peräkkäin Pariisin ja Lontoon edelle Mastercard Inc:n laatiman rankingin mukaan.

Thaimaan pääkaupunki isännöi yli 22 miljoonaa kansainvälistä yöpymismatkailijaa, kertoo Mastercardin uusin Global Destination Cities Index. Pariisi ja Lontoo seurasivat toiseksi ja kolmanneksi hieman yli 19 miljoonalla kumpikin.

Pattaya tuli viidenneksi. Vaikka länsimaiset vierailijat ovat vähentyneet bahtin vahvuuden ja maailmantalouden vuoksi, Intian kansalaiset ja kiinalaiset ovat pitäneet kokonaismäärät yllä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/